Chalet4Every1

Hjort | 5 Pers.

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Nederland, Gelderland, Epe
 

Voorzieningen

 1. Vloerverwarming
 2. Eettafel
 3. Kinderspeelgoed
 4. Veldhuisjes
 5. Tiny House
 6. Campingbedje
 7. Kinderstoel
 8. Gezelschapsspellen
 9. Grote tuin
 10. Oven
 1. Berging
 2. Zonnige ligging
 3. Badkamers: 1
 4. Comfortabel bankstel
 5. Complete keukeninventaris
 6. Koelkast
 7. Stapelbed: 1
 8. Toilet
 9. Tweepersoonsbed
 1. Wastafel
 2. 2 slaapkamers
 3. Terrasmeubilair
 4. Nespresso apparaat
 5. Douche
 6. Parkeren bij accommodatie
 7. Rookvrij
 8. Vaatwasser
 9. Gratis WiFi
 

Omschrijving

Een van onze nieuwe Tiny house (veld)

Hjort betekent in het Deens hert. Deze prachtige dieren zijn niet alleen rond dit huisje volop te zien. Zelfs ook binnen! Zodat je binnen ook helemaal buiten bent. 

Voor de inrichting hebben de eigenaren zich door de prachtige natuur van de Veluwe laten inspireren. Met natuurlijke materialen zoals hout, riet, wol, linnen en aardse tinten. Met deze warme kleuren, stoffen en materialen voel je je direct thuis. De kinderkamer is helemaal ingericht met het thema bosdieren. Daar kunnen kinderen allerlei dieren ontdekken die terug te vinden zijn in de omgeving. De eigenaren hebben samengewerkt met verschillende Nederlandse creatievelingen. Daarom is veel in het huisje zelfgemaakt; van mooie dierenillustraties tot aan lampen. 

Floortje heeft naast haar baan in het basisonderwijs haar eigen creatief bedrijf @floortjetekent waarbij ze onder andere familieportretten illustreert. Daarnaast heeft ze een grote liefde voor interieur en styling. Een vakantiehuisje inrichten is een droom die uitkomt. Dit doet ze samen met haar vriend, schoonzus en zwager.

In de ene slaapkamer vind je een heerlijk comfortabel tweepersoonsbed. In de avontuurlijke kinderkamer een stapelbed met extra onderschuifbed.
In de grote tuin vind je altijd wel een zonnig plekje om te zitten!

Tip: Bij de receptie kun je een bingokaart ophalen (geïllustreerd door Floortje) waarmee je op speurtocht in het bos kunt gaan. 

1 recensie


 1. 8,4

  Prachtig huisje in een heerlijk, rustig park! Heel fijn ook dat er een ruime tuin om het huisje heen ligt. We hebben genoten!

  Juni 2022 - Annabel F.