Chalet4Every1Zoek & BoekVerhuur ChaletsOmgevingCoronavirusContact

IJsselheide - Home Tree | 6 Pers.

 1. Zoek & Boek
 2. Chalet4Every1
 3. IJsselheide - Home Tree | 6 Pers.
Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Nederland, Gelderland, Hattermerbroek
 

Voorzieningen

 1. Bospark IJsselheide
 2. Omheinde tuin
 3. Berging
 4. Huisdieren toegestaan
 5. Zonnige ligging
 6. Badkamers: 1
 7. Centrale verwarming
 8. Comfortabel bankstel
 9. Complete keukeninventaris
 1. Keuken met vierpits gasstel
 2. Koelkast met vriesvak
 3. Nabij het bos
 4. Nabij speelvoorzieningen
 5. Slaapkamers: 3
 6. Stapelbed: 2
 7. Toilet
 8. Tuin
 9. Tweepersoonsbed
 1. Wastafel
 2. Terrasmeubilair
 3. Nespresso apparaat
 4. Douche
 5. Flatscreen TV
 6. Magnetron
 7. Rookvrij
 8. Gratis WiFi
 

Omschrijving

Chalet Home Tree

Ruim en luxe chalet voor 6 personen, prachtige badkamer. U heeft een heerlijke tuin waarin u van de rust kan genieten! Wifi is vanzelfsprekend aanwezig.
Chalet "Home Tree" ligt op één van de meest unieke locaties van de Veluwe. Midden in een natuurgebied "de Vuursteenberg" tussen de bossen aan de rand van een historische locatie op de Veluwe. Het natuurgebied bestaat uit 90 hectare natuur met daarin de 26 meter hoge berg waarnaar het gebied is vernoemd. Het gebied van "De Vuursteenberg" wordt beschouwd als één van de unieke locaties die al ontstaan is in de vorige ijstijd. Het is een deels ouder bos met grove dennen, beukenlanen en berkensingels. U loopt grote kans om in de bossen geen mensen, maar herten en wilde zwijnen op uw pad tegen te komen. Ook kunt u in dit natuurgebied de buizerd, de havik en de sperwer tegenkomen en wanneer u geluk heeft de houtsnip.
De Veluwe herbergt misschien wel de meest afwisselende natuur van ons land. Diverse kleuren de seizoenen van groen naar paars en goud oranje. Aan alle kanten van het park zijn diversen bossen en uitgestrekte heide’s, binnen 1 minuut wandelen bent u omgeven door de vele mooie wandel en fietsroutes in het bosgebied.
U kunt hier heerlijk tot rust te komen en wakker worden met de vogels en de eekhoorns in de tuin.
Het park is autovrij wat de rust op het park ten goede komt, parkeren is gratis op 1 minuut afstand van het chalet, het is een "rust park" zonder verdere faciliteiten. Wifi is aanwezig.